Natuurtuin de Robbert

Open middag: zondag 16 juni van 13:00 tot 17:00 uur

Deze week:                                         

VingerhoedskruidZaterdag 8 juni 2019: Het is bewolkt, winderig en zo nu en dan valt er een regenbuitje. We hebben stormachtige dagen achter de rug. Ik verwacht een paar omgewaaide bomen te zien. Er liggen een paar dikke takken. Dat is alles. Naast de poort is een zwakke plek in de omheining ontstaan. Iemand klautert blijkbaar regelmatig over de kleine houtwal en dat is niet de bedoeling. De afgewaaide takken gaan in de opening. Volgende week maken we de doorloop beter dicht.

Adderwortel: Bij ons afgraafwerk zijn we gestuit op een stukje dat begroeit is met Adderwortel. Het plantje is daar niet vanzelf gekomen. Het is ooit aangeplant door een enthousiaste tuinier. Tegenwoordig doen we dat niet meer omdat de meeste aangevoerde planten óf niks doen óf juist gaan woekeren en grote problemen geven.  

 

 

 lees verder..

 

Nieuwe downloads:                                                                                                         

Natuurtuin Helmond onderhoudsverslag 2018. Wat proberen we te bereiken met ons groenbeheer en wat hebben we in 2018 gedaan? In het onderhoudsverslag 2018 staat het allemaal.

Stichting Natuurtuin Helmond jaarverslag 2018. Het volledige overzicht van alle activiteiten. 

Op de pagina informatie&downloads zijn nog meer interessante stukken te vinden.

 

Elke week:                                                                                                                       

plattegrond natuurtuinWij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK