Natuurtuin de Robbert

Deze week:                                           

inbraakpoging materiaalhokZaterdag 13 oktober 2018: We hebben raar weer gehad dit jaar en vandaag krijgen we er nog een zomerse dag bij. Het warme weer van de laatste dagen heeft veel mensen naar buiten gelokt. Ook de verkeerde. De deur van het materiaalhok is beschadigd. Iemand heeft er tegenaan geslagen, waarschijnlijk met een hamer en geprobeerd een plaat af te breken. Dat is niet gelukt. Het ziet er prutserig uit. Het lijkt mij sowieso geen doorgewinterde inbreker. Die zou geen tijd verspillen om binnen te komen bij schoppen en kruiwagens. Hoe dan ook, wij hebben weer een deur om te repareren.

 lees verder..

 

 

Nieuwe downloads:                                                                                                         

Zonering gevoelige wilde bijen Eindhoven. Een rapport van bureau Ecologica in opdracht van de gemeente Eindhoven. "Zowel het optimaliseren van een gebied voor honingbijen (aanplant van drachtplanten) als het bijplaatsen van honingbijvolken in een bepaald gebied, kan significante negatieve effecten hebben op de aanwezigheid van populaties wilde bijen." staat in het voorwoord. De onderzoekers proberen uit te vinden waar in Eindhoven wel en waar beter geen honingbijen gehouden kunnen worden

Onderhoudsverslag 2017 van de Stichting Natuurtuin Helmond

Op de pagina informatie&downloads zijn nog meer interessante stukken te vinden.

 

Elke week:                                                                                                                       

plattegrond naturtuin


Wij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK