Natuurtuin de Robbert

Deze week:                                         

Katjes HazelaarZaterdag 18 februari 2017: Er kan vandaag zonder jas (maar met trui) gewerkt worden. Het water is wat gezakt dus onze graafplek bij de noordelijke poel is iets minder modderig. Ik wil het ophogen van de nieuwe paden vandaag afronden dus ga ik meteen grond kruien. Na een uurtje komt Wim binnen en ook hij gaat kruien. Het werk aan de paden schiet zo lekker op. We steken de kanten van ons graafwerk af zodat er een glooiing ontstaat. Dat is makkelijk wanneer we later met een maaimachine hier doorheen moeten. Egbert gaat verder met het klein maken van het hakhout. Wat later komt ook Wil er bij. Hij neemt het kruiwerk van Wim over die naar huis gaat.

lees verder

 

 

 


 

Elke week:                                                                         plattegrond naturtuin

 

Wij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK