Natuurtuin de Robbert

Libellen en dagvlinders in Helmond van Roel vd Heuvel 2019 is uit (pdf downoad)

Deze week:

Zwarte nachtschadeZaterdag 9 november 2019: Het weer veranderd van grijs en miezerend naar droog en later komt zelfs de zon even tevoorschijn. Lekker werkweer en lekker wandelweer. We krijgen vandaag volop bezoek. Voorzitter Kees gaat helpen bij Natuurmonumenten. Hij komt even wat dingen doorspreken en wijst dan op sporen in de modder. Reeënsporen. Blijkbaar heeft een ree ons werk aan de zuidelijke poel geïnspecteerd. De natuurtuin is een vaste rust- en schuilplek voor de reeën in de Bundertjes. Ons werk schijnt ze niet te hinderen en blijkbaar vinden ze het wel interessant.

  lees verder..    

 

 

Nieuwe downloads:                                           

Libellen en dagvlinders in Helmond 2019. Het nieuwste overzicht door Roel van de Heuvel.

Honingbij verjaagt wilde bestuivers. Artikel in NRC (12 april 2019) over een veldonderzoek op Tenerife.

Natuurtuin Helmond onderhoudsverslag 2018. Wat proberen we te bereiken met ons groenbeheer en wat hebben we in 2018 gedaan.

Op de pagina informatie&downloads zijn nog meer interessante stukken te vinden.

 

Elke week:                                                                                                                       

plattegrond natuurtuinWij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK