Natuurtuin de Robbert

Naast ons gewone groenonderhoud (zie hier) werken wij aan duurzame verbeterprojecten.
Op verbeterprojecten kunt u lezen wat we willen doen en waarom.
(laatst bijgewerkt: 5 november 2017)
Op voortgang verbeterprojecten staat hoe de projecten er voor staan.
(laatste nieuws: 10 februari 2018)
 
 

Deze week:                                  

ijskristallen op brugZaterdag 17 februari 2018: Gelukkig zijn we klaar met de buitenhaag want het heeft vannacht weer flink gevroren. De struikjes die we nog over hebben staan vastgevroren in de insectentuin. Die kunnen we niet verplaatsen. Eigenlijk komt dat goed uit omdat we nog niet weten waar we ze precies gaan zetten. Vandaag wordt een restklusjesdag. Er moet nog wat grond worden bijgevuld in de nieuwe buitenhaag. Drie kruiwagens blijken voldoende te zijn. Het laatste restje maaisel uit de insectentuin werken we ook tussen de nieuwe struiken. Wil is intussen de kettingzaag aan het schoonmaken. Het aggregaat wil niet starten dus kunnen we met de compressor geen perslucht gebruiken. Dan alles maar met de hand en wat doekjes schoonmaken. Dat neemt veel tijd in beslag.

lees verder

 

 

 

Elke week:                                        plattegrond naturtuin

 

Wij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK