Natuurtuin de Robbert

Deze week:                                         

ijskristallen op de houten brugZaterdag 21 januari 2017: Er is niet veel dat we kunnen doen vandaag. Het winter-kapwerk is zo'n beetje klaar. Het is deze week flink koud geweest en ook nu vriest het nog een paar graden. De bodem is keihard dus graafwerk om het nieuwe pad te verhogen zit er ook niet in. Ik neem op de vaste plekken watermonsters. Op de poelen ligt ijs en ik ben net bezig een gat te kappen in de grote poel wanneer stagiare Mathijs aan komt. Wanneer we klaar zijn met de watermonsters harken we een berg bladafval weg uit de regenwatersloot buiten de tuin. De pijp onder het pad was verstopt maar stroomt nu weer door.

 

lees verder

 

Binnenkort:                                                                          


Publiekswandeling Warande en Eenselaar

Wandeling IVN Helmond op 5 februari

Op zondag 5 februari om 14:00 uur houdt het IVN een wandeling door de Warande en Eenselaar.

Het verzamelpunt is bij de parkeerplaats van paviljoen de Warande, De Kluis 2, 5707 GP Helmond (ingang vanaf Aarle-Rixtelseweg).

Duur van de wandeling circa 2 uur. Deelname is gratis.

 

Elke week:                                                                         plattegrond naturtuin

 

Wij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK