Natuurtuin de Robbert

Naast ons gewone groenonderhoud (zie hier) werken wij aan duurzame verbeterprojecten.
Op verbeterprojecten kunt u lezen wat we willen doen en waarom.
(laatst bijgewerkt: 5 november 2017)
Op voortgang verbeterprojecten staat hoe de projecten er voor staan.
(laatste nieuws: 18 november 2017)
 
 

Deze week:                                  

zonsopgangZaterdag 13 januari 2018: Wil is geveld door de griep en voorzitter Kees gaat vandaag werken bij Natuurmonumenten in natuurgebied de Stippelberg. Ik heb de natuurtuin voor mijzelf. Het waterpeil is iets gezakt. Grote stukken tuin staan nog steeds blank en zijn moeilijk toegankelijk. Ik ga verder met de buitenhaag en na een lastig begin kom ik eindelijk bij een lang stuk met weinig boomwortels. Het graven schiet daardoor lekker op. Halverwege de ochtend heb 22 meter sleuf gegraven en begin ik struikjes te verzamelen in de insectentuin. 22 meidoorns, 22 sleedoorns en 22 hondsrozen.

 

lees verder

 

 

 

 

Elke week:                                        plattegrond naturtuin

 

Wij werken elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur in de natuurtuin. Tijdens die werkzaamheden is de tuin ook geopend voor iedereen die een kijkje wil nemen. Gebruikt u navigatie dan kunt u het beste Kemenadelaan 2 Helmond intoetsen. De ingang van de natuurtuin is aan het einde van de stoep.

 

 
Stichting Natuurtuin Helmond

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK